Instructies geldig voor:

✔️ G Data Antivirus

✔️ G Data Internet Security

✔️ G Data Total Security

Voor een Neuinstallatie alsjeblieft volg de instructies van stap 1.

Met een Uitbreiding alsjeblieft volg de instructies van stap 5.

Stap 1:

Na installatie, selecteer "Activeer volledige versie".

Stap 2:

Selecteer in het volgende venster "Voer een nieuw registratienummer in".

Stap 3:

Voer uw gegevens hier in. Het registratienummer is de productsleutel die u per e-mail van ons heeft ontvangen. Klik dan op Nu activeren.

Stap 4:

Na succesvolle registratie moet u uw PC opnieuw opstarten.

Stap 5:

Open de G Data software. Daar kunt u nu zien of uw licentie geactiveerd en geldig is. Klik op "Toegang gegevens" om naar het volgende venster te gaan. In het nieuwe venster kunt u uw licentie verlengen.

Stap 6:

In dit venster heeft u een overzicht van uw licentie. De term wordt hier weergegeven. In dit voorbeeld geldig tot 10.12.2022. U kunt uw G Data licentie verlengen door op de "Activeer nieuwe licentie" knop te klikken.

Stap 7:

Hier moet u nu opnieuw uw gegevens invoeren zoals in Stap 3. BELANGRIJK: Het e-mailadres moet identiek zijn aan het adres dat is gebruikt bij de invoer van de eerste licentie, zodat de licenties bij elkaar worden opgeteld. Klik dan op "Nu activeren".

Stap 8:

Door te klikken op "Toegangsgegevens" in de hoofdweergave van de software, kunt u nu zien dat de licentie is verlengd of met 1 jaar is verlengd.

Gefeliciteerd!

Uw software is succesvol geïnstalleerd en geactiveerd!

Heeft u problemen met de activering? Neem contact met ons op en ons opgeleid personeel zal u graag helpen.